Monday, October 11, 2010

Tragedi Oktober di Lebuhraya PLUS berhampiran tol Simpang Ampat

Hei korang tau tak apa yang jadi dengan tarikh chantek tue..?? Tragedi Oktober 10-10-10 wokeh.. Perghh kesian yang teramat sangat kepada mangsa and keluarga yang terlibat especially yang meninggal dunia and cedera parah. Semalam dekat FB kecoh bercerita pasal kemalangan nie coz ada member di tempat kejadian and dorang cakap memang jam giler la semalam sampaikan ada yang ambil masa 3 jam dari Linggi ke Melaka.
Video nie member aku yang rakam so tengok jer la k..
Now jom tengok picture yang sempat member aku snap ermm kredit untuk Aizad Hamzah yerk untuk semua picture nie..


Memang menyayat hati ok kalau tengok coz ada mayat yang berkelempangan atas jalan nie tapi sebab hormatkan jenazah so tak perlu la publish semua picture tue.. Pape pun TAKZIAH kepada semua keluarga mangsa. Confirm keadaan dekat hospital busy kan time camnie.. Untuk korang yang drive tue sila berhati² yea and jangan disebabkan kelalaian kita sorang jerk boleh menyebabkan orang lain turut menjadi mangsa. Ingat orang yang tersayang and sentiasa alert dengan keadaan sekeliling. Yok sedekahkan AL-FATIHAH kepada mangsa²..

2 comments:

aNaYaNa said...

huu..bderau bulu roma..sedihnya..
mia mintak copy pic publish kat fb..tq..:)

mizz greenApple said...

2la mia lg la smlm dok pk member2 cmner...
ramai gak member2 yg nengok kejadian tue..
wokeh share la pic 2 no hal.. :)

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "