Thursday, October 28, 2010

Suatu Penantian

Orang cakap penantian tue satu penyeksaan.. Eh yea ke..?? Ntah la mungkin la kan.. Pernah tak terfikir sampai bila nak menanti..?? Sampai bila nak menunggu something yang tak pasti..  Tapi kenapa masih ramai yang sudi menunggu and akan tetap menunggu.. Eh sudah² la korang.. jangan di tunggu pada something yang tak pasti.. Cuba la buka mata tue coz mungkin apa yang kita cari sebenarnya ada ada di sekeliling cuma kita jerk yang buta atau sengaja tutup mata kan.. Erkk cam cakap kat diri sendiri jerk... Sila abaikan..

Isyhh dah berhari² tak update blog.. Ermm bukan sebab takde idea tapi tak terdaya nak menaip entry coz kang tak pasal² entry jiwa² lagi kan kan.. :P 
Eh tau tak aku paling tak suka perkataan menanti dengan menunggu nie coz penat kot wei nak tunggu sesuatu tue.. Al maklum la aku nie boleh tahan jugak "penyabarnya".. Menanti orang "tersebut" tak payah cakap la kan... Then, menanti selama seminggu untuk presentation lagi, menanti "flight" nak balik Melaka arinie, menanti final exam lagi and yang paling tak sabar menanti habisnya minggu exam.. Yahoooo...


Menanti menanti and terus menanti wokeh.. Agak²nya mungkin tak BINTANG tue tahu aku sedang menanti.. Hahaha wokeh abaikan.. Eh now musim exam kan so yok la study and tak yah la menanti² nie.. Penat la..


credit pic to : MY ARTORTOISE by Ikhsan Ise: KOSONG by Ikhsan Ise

4 comments:

aмiє's³° sнiиoda said...

yeaa..
blog die da ader luahan jiwe..
ahahhaa.. ;p

mizz greenApple said...

hahahah
syhhh bkn slalu kan kan..
hee~

AreDa said...

pada aku terpulang pd tiap2 individu samada dia nak terus menanti atau tidak.selagi berkemampuan menunggulah..tapi pastikan berbaloi apa yg dinanti dan ditinggu itu...(wah...terjiwa2 la plak..hehe)

mizz greenApple said...

heheheh ermm btul jugak..
tp klu x berbaloi mmg penat la tunggu kan..
ermm stp owg ada cr tsendiri kan..
so klu sanggup tggu la kalau x give up and cari yg lain..
hee~

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "