Thursday, October 14, 2010

Apa yang perlu ada dalam beg tangan...??

Jom kita semak ape yang perlu ada dalam beg tangan pompuan... (◕‿◕✿)

  • Dompet : Of course la dompetkan kalau tak cmner nak shopping.. Yang penting dalam dompet tue mesti ada IC dengan wang mane tau kot² ada pape kecemasan, senang nak berurusan dengan pihak berkuasa.
  • Hp : Sekarang benda nie dah jadi benda wajib bawalah.. Senang nak call sesape. Yea la mane nak ingat list yang berderet² tue. Korang ingat ek list phone korang..?? Nombor phone family lagi, member² ermm tak lupa skandal² kan kan... 
  • Minyak wangi : Benda alah nie bukan ape juz nak bagi keyakinan kepada si pemakai jerk.. Yea la baru sentiasa kekal harumkan.. Bawak perfume yang kecik² suda.. One drop perfume kan ada..
  • Peralatan solek : Hah nie tuk gurlz yang suka make up.. Kadang² tue dah cam kaunter alat solek pun ada jugak beg dorang nie.. Mintak la ape pun confirm ada.. (Walaupun aku gurlz tapi belum ada lagi segala bagai tue yea.. Harap maklum.. )
  • Tisu : Fungsi tisu nie untuk bersihkan kotoran la iyea idak and boleh jugak guna untuk lap make up yang cair tue kan.. Lagipun guy kan suka mintak tisu kat pompuan.. Untung² ada yang fall in luv di sebabkan tisu tue.. Hee~


    Perghh beria² jerk aku bagi tips nie padahal aku sendiri pun hangout tak bawak handbag. Ermm takpe la juz share info jerk..

    4 comments:

    Omu Rice said...

    pen xde ker....tisu lap myk muka kene ade...buku kecik...tapi list kat atas tu la yg paling2 top mesti ade la sume gurl...

    mizz greenApple said...

    hahaha..
    1. pen xde coz da ad hp so klu ad pape gn hp jerk..
    (klu nak tulis n sign sila pnjm pd guy so bley knal mgnal...)
    2. tisu lap mnyak x semua owg suka so add sndr jerk..
    3. buku kecik xyah coz tulis note kat hp xpn tisu pn boley...
    hahhaha tp yg dlm list confirm ad la kan kan..

    AreDa said...

    perfume je takde setakat ni...hehehe

    mizz greenApple said...

    hahaaha
    perfume botol besar kot..
    klu kecik confirm sumbat dlm beg jugak kan kan..
    hee~

    You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "