Wednesday, October 13, 2010

Saya suka tengok awak online tapi

"Saya suka tengok awak on9 tapi saya takut nak tegur awak..." Hahaha korang pernah tak dengar group nie kat FB..?? Seriously aku tak tau camner aku boleh ter"join" group nie wokeh.. Mungkin aku main accept jerk request so bila dah terjoin aku pun explore la group tue kan kan.. Wahhh ramai jugak yang like yea coz masa aku jenguk tue dah 7115 orang yang sah² dah termasuk aku kan kan..

Best la pulak baca luahan dorang nie yang takut nak tegur "someone" kan.. Adoyaii watpe takut nak tegur buat tak malu sudah la.. Kalau korang tegur pun bukan si dia perasan wokeh tapi jangan la cara tegur tue buat ayat mengada² confirm la KANTOI..

Sometimes bila aku boring or tension yang amat sangat so aku akan view page tue ermm bukan ape juz nak cari bahan ketawa jerk.. Adoii nakalnya aku ketawakan orang kan.. Eh cop cop tak baik tau ketawakan orang.. Bukan aku ketawa sebenarnya tapi aku cuba selami and faham kenapa sometimes kita susah nak meluahkan something pada orang yang kita suka that all..
Cuba korang tengok ayat² nie :

Ramai kot yg aku minat tapi satu jer yg aku suke (nie confirm yang jenis suka mengayat nie kan kan..)

xbestla chat ngn die kt fb...asik2 idle je..ape ntah die bwat..mls nk tnye byk2...so jln termudah,ngk jela die on9 ke offline ke....dah bosan tgu,zzzzzzzzzzz....

Saya nk sgt tegur dia, tp ada seseorang yg telah meluahkan rasa cinta pd dia.. pompuan tu lebih cantik dr sy...

Ble dye da on9, tk0t nk bg k0men kt status dye..hurmm~~

Lebih suka jadi stalker.stalker terhebat! (perghh patut la aku ada STALKER rupanya nak jadi camnie yea.. )

Sy tgu je.. nk tgk awk igt kat sy ke x.. tp mmg awk xpnh igt kat sy pn...‌ pnh htr msj... dia x bls.. pnh cb tgur kt wall, dia lgsg x komen apa2.. yg org lain dia komen

kadang2 tulis kat wall si dia tp xsempat nak post padam balik..rasa cmna tah,mcm2 dlm pala otak, malu, sedar diri xhensem nak tego..hahahaha..sengai. (Perghh giler pemalu wokeh...)

takowt nak tgur nanti kate kita nak mengorat plak.

Sye ske tngk die ONLINE pasl die bole buat sye happy ~ (Adoyaii boleh plak camtue ek.. Isyhh²)

die nampk cm bhagia jek ble time 0n9 sbb t0 tkut nk tegur~tkut rase myemak plak tegur die?tp rase nk tegur mbuak2 hahaha

saye selalu nampak die ONLINE . tapi saye TAKOT nak tegor c0z i'm afraid if HE will not respond .

takut nk tegur dia .. sbb ramai girl suka kat dia...

sy tau ada org suke tgk sy online tapi dia malu nak tegur saya. hahahaha....^_^

saye suke tgk awak online tapi saye takut nak tegur awak...huhuhuhu...harap awk tau..hehehe

hehe..nt sy takut awk pk yg sy ade hati kat awk wlupon sememangnye ade ..haha..ops..lalalala~

Hahaha amacam best tak ayat² dorang nie.. So korang boleh paham tak kenapa aku selalu view fan page nie.. Seriously sometimes macam kesian la plak bila cinta tak berbalas nie tapi sekurang²nya korang kena la berani berterus-terangkan. Jangan la asyik pendam.. Kalau pendam sampai bila² pun confirm takkan dapat la.

Standard la kalau kena reject tapi tak bermakna dah takde orang lain suka korangkan..?? So apa ada hal kalau kena reject coz ramai lagi kot korang boleh ayat.. ^_^

p/s : Tujuan aku bukan nak ngutuk or segala bagai dengan group berkenaan coz aku pun terjoin group tue tapi niat aku juz nak korang berani meluahkan perasaan korang pada orang yang berkenaan ermm itu jerk sebenarnya.. So selamat berterus terang yea.. :)

9 comments:

MuJE said...

hahaha... teringat pulak zamam gile chatting dulu2... budak-budak la katekan..hehe

Blog Leader said...

zaman chatting pakai mirc ker ym... aku dulu paki mirc...
huhuhu....

Pelik la tkut nak tegur....

mizz greenApple said...

hahahha
seyes beb..
cuba korg cr group 2 kat FB confirm jumpe ok..
mmg pelik nape takut nak tgur "org itu"... :)

aмiє's³° sнiиoda said...

bkn takut or segan..
tapi ader sbb nyer.. =)

mizz greenApple said...

owhhh g2 ek..
hahaha msg2 ada reason kan.. ^_^

cEro said...

klakar...
ade gak ek grup ni??
mcam best je baca luahan hati org...
kdg2 perlu gak grup2 camni...

Dark Half said...

ramai jugak insan pemalu kan? '
aku malu ngan orang yg aku terlebih suka jek.stakat on9 tu x malu nak tegur, bila dah jumpa tu mulaa laa..

Blog Leader said...

Jangan malu sangat adik ku sekalian...
Kang sebab malu u all melepas jejaka atau gadis impian...

mizz greenApple said...

cEro : hahah mmg best pn.. try la cr group 2 kat FB.. ^_^

Dark Half : haaha malu gak 2.. tp ok la berani gak tegur kan kan..

Blog Leader : yup tepat skali.. bgus2.. hee~

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "