Sunday, October 24, 2010

Bunga larangan

Bunga larangan...?? Bunga selalunya mewakili wanita and gadis² kan so bunga larangan means wanita larangan.. Ermm kenapa larangan yea.. Mungkin jugak wanita tersebut sebenarnya adalah hak milik orang.. GF orang, tunangan orang or wife seseorang mungkin.. 

Eh jangan cari pasal terjatuh cinta dengan wife or tunangan orang yea.. Berdosa wokeh coz ambil hak orang lain tapi kalau setakat GF orang mungkin boleh kot.. Erkk boleh ek.. Haruslah kalau korang berani.. ~_^ Alahai orang kawen pun boleh bercerai, bertunang pun boleh putus tunang ape lagi baru couple confirm² la bukan jadi hak milik lagi kan.. Eh berani ek aku cakap camtue.. Hahaha itu ayat member² lelaki yang aku kenal wokeh.. So korang nampakkan betapa budaya rampas merampas nie biasa jer kot... Hahaha... (aku tak galakkan rampas merampas wokeh cuma aku cakap budaya tue biasa sebenarnya..)


Kenapa yea sometime kita tersuka pada someone yang sememangnya dilarang..?? Ala dah fall in love takkan nak halang² lagi. Feel nie bukan boleh paksa² kan. Owhh gitu ek alasan korang.. Ermm whatever la masing² ada cara tersendirikan so buat la yang terbaik and pilih pilihan yang paling tepat..

Agak² siapa yea bunga larangan tue.. Akukah..?? Hahah yea ke...?? Sudah la jangan nak perasan yea tapi mungkin jugak.. :P

credit pic to : MY ARTORTOISE by Ikhsan Ise: MAWAR LARANGAN by Ikhsan Ise

10 comments:

imjustbeingme said...

bunga larangan jangan dipetik,
petiklah bunga di taman bunga.
sekian. :P

mizz greenApple said...

hahahah yupp tepat skali..
tp klu petik kat "dlm hati ada taman" bley tak...??
hee~

aNaYaNa said...

eeeerrkk...penah menjeratkan diri kot..dolu2..hik2..

mizz greenApple said...

hahhaha
dolu2 2 biasa ar kot..
ngeh3..

Hariz said...

Cik Mia Tunangan/Isteri orang tak? Kalau x nak petik :)

mizz greenApple said...

uit jgn...
kang ad bunga yg len marah wokeh..
hahaha :P

aмiє's³° sнiиoda said...

tue la cabaran name nyer.. ;p

mizz greenApple said...

hahahah
cabaran ek..??
tp haram hukumnya petik tunangan n isteri owg kan kan..
hee~

aмiє's³° sнiиoda said...

errkkk..
mmg haram pn.. =)

mizz greenApple said...

hahahah tau xpe..
so jgn petik2 yea.. :P

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "