Wednesday, August 4, 2010

geng G.A.R.A.M ♥♥♥

Seriously aku memang hepy giler malam nie.. Tetibe ingat zaman sekolah yang dah 10 tahun kitaorang tinggalkan.. Boleh pulak mesej and komen² dengan geng² GARAM dekat FB so lagi best la....

Serius memang rindu sangat² dengan kenangan dulu and rindu jugak nak gaduh dengan senior² merangkap secret admirer kitaorang..
Wahh best nyer kalau boleh camping macam dulu.. Suka duka dengan korang.. Makan ramai², tidur bersempit² dalam khemah.. Kadang² tidur berbumbungkan langit and bintang², bertilamkan rumput.. Nak pulak bertemankan nyamuk dengan pacat.. Perghhh best nyer.... Rindu nak macam dulu².. Aktif giler kite dulukan so tak heran la kita famous iyea idak..
Ingat tak cmner kite dapat nama Garam nie.. Semua nie gara² camping Pengakap ar.. Ntah siapa la yang bancuh teh letak garam ermm dah la gelap memang tak nampak la beza garam dengan gula.. Pastue memang kena kutuk la dengan senior² kan.. Adoyaii memang best la kenangan kite kan..

Sebab camping tue la kite gaduh² dengan senior kan.. Ingat tak siap berbalas² surat letak bawah meja dalam class aku.. Hehehe.. Camner la kite boleh minat secret admirer semua tue kan.. Wahhh memang best sangat² dengan kenangan dulu².. Sayang korang sangat² geng GARAM.. 

10 comments:

silvermoon said...

ade gak ruangan komen..huhu.. just nak ckp gmbar lame tu mmg byk kngan la.. plak tu wat aku tpk..'slim gak aku dl'..nak badan camtu blk, hahaha

mizz greenApple said...

hahaha.. bley jerk klu nak slim cam2 lg.. jom ar g camping lg.. hehehe.. aku tjumpa pic nie kat page sape ntah so curik ar.. hahaha ;)

silvermoon said...

wah..makin rindu nak camping cam dl..jom la kite campg together2...geng2 garam smua.. tp msti da x same cm dl kan =).

mizz greenApple said...

hahahah... ko nie wat lawak la.. nak camping kat ner wei.. kat blkg umah ko ek ke kat pdg skolah.. wat gathering pn ok wei..

silvermoon said...

camping kt pulau best pe..kite g la pulau yg best..hehe.gathering skul kite wat kat mane wei..

mizz greenApple said...

hehehe.. jom la g ane2 pn.. aku xkisah.. tny la geng2 garam yg len.. eh xpe ke g pulau kang cair lak garam2.. hahaha
gathering skul wat kat lake jer kot..

silvermoon said...

almak lupe lak garam cair kalo panas..kene gak cari utan..heheh.. ooo..lake ke..gather ngan cik2 nyet skali la ni ye..huhu

mizz greenApple said...

hahahha ntah ler senior2 ko la nak wat kat lake.. wahh nnt leh la nengok skandal2.. hahaha :P

simpleperson said...

emm...korng aktif pengakap yer...
dl ak penah gak brkhemah kt sek wan tuh...
hehehehahahahhihihi...ak gelak dl yer...muka ko ngan anis...mka bdk2...jgn mare yer...

mizz greenApple said...

kat skolah 2 ktorg la yg plg aktif pengakap2 nie..
Alhamdulillah smpi pringkat ngeri ktorg g prngkat kbgsaan x smpat coz cikgu Mat khir kna transfer.. huhuh
mmg la muka bdak2 da lma kot pic nie 10thn dowh..
xpe dlu bdak2 skrg comey n cute miut kan..
hakhakhak.. :P

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "