Tuesday, August 10, 2010

Baju Kurung vs Aku Berpuasa...

Wahh esok lusa Insyallah dah mula berpuasakan so aku pulak dengan bangga nyer dah keluarkan semua koleksi baju² kurung aku. Perghh siap iron semua baju tau.. Hahaaha dah lama dowh tak pakai baju kurung.. Kalau pakai pun juz kat kampung coz terpaksa pergi kendurikan... Hehehe.
.
Kalau la xbf² aku nengok nie mau nyer jatuh cinta lagi nie.. Hahaha.. Aku tak tau la ape masalah aku dengan baju kurung nie.. Kalau aku pakai jerk confirm la automatic aku jadi pompuan melayu terakhir and memang calon menantu pilihan ar..

Kadang² aku pun pelik jugak kenapa la kebanyakkan lelaki yang aku kenal mesti dorang suruh aku pakai baju kurung.. Ermm pehal korang suka pompuan pakai baju kurung ek.. Owhh mungkin sebab nampak sopan and ayu eh.. Hah sebab tue la aku tak suka pakai baju kurung coz kang aku terpaksa buat² ayu and sopan tapi dah bulan puasa nie so takpe la nengok la aku puas² yea.. Bukan senang nak tengok aku yang ganaz nie berbaju kurungkan.. Ermm jangan jatuh cinta sudah...
                  
Takpe la sebulan jerk so aku dah simpan semua baju² aku yang vogue and daring giler tue.. Hahaha.. Takde la bulan puasa nie aku lebih bsopan santun la bab² pakaian nie even aku rasa pakaian aku idak ler over sangatkan.. So untuk peminat² i bile i dah berbaju kurung jangan mengada² nak cakap pape ek kalau tak i berpakaian macam biasa.. Hahha kejamkan.. So tengok dari jauh sudah jangan pandang lama² dosa la awak.. Hee~

2 comments:

simpleperson said...

ayu yerrr....
heheheh...
pmalu la konon...

mizz greenApple said...

hahahha...
ko xpnah nengok dpan2 bley ar ngata aku kan..
ko ingt sng aku nk pkai bju kurung..
sbb 2 ar dorg ciap request n cabar sbln suh aku pkai bju kurung..
hehe hope bjya...

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "