Wednesday, September 22, 2010

Helah memujuk KEKASIH merajuk

Si dia merajuk...?? Adoii pening nyer kepala bila si dia merajukkan. Nak pujuk karang kena marah, tak pujuk pulak cakap tak take care so camner yea.. Nak tak nak terpaksa la pujuk jugak si kekasih hatikan.. Agak² nyer tips camnie boleh cairkan hati si dia tak..??
  1. Apa kata kalau korang juz lemparkan senyuman manis dengan seikhlas hati. Bukan apa senyuman lebih baik dari kata² yang boleh mengundang kemarahankan..
  2. Berterus terang dan jangan tipu² yea ermm ceritakn kepada si dia perkara yang sebenar, then jangan lupa tanyakan kenapa si dia merajuk hati.
  3. Cuba buat si dia ketawa tapi jangan sampai menambahkan lagi kemarahan si dia sudah ar..
  4. Lakukan kejutan dengan menghadiahkannya sesuatu ermm nak lagi best sertakan sekeping kad ucapan dengan kata² yang agak bermakna. Perghh confirm cair la..
  5. Kirimkan SMS @ MMS tapi pastikan si dia sudah tenang, then pandai² la slow talk and mintak maaf yea..
  6. Luahkan perasaan korang so baru la si dia tahu betapa pentingnya si dia dalam hidup u all kan..
  7. Kadang² susah jugak nak mulakan perbualan time muka masam mencuka so apa kata korang ambil hatinya dengan usikan nakal tapi berpada² la karang tak pasal² kena lempar kasut lak.. Hee~


Ok tips sudah ada so pandai² la yea jalankan sesi pujuk memujuk si dia.. Agak² ok ikut la ek tapi kalau was² jangan ler karang ada yang kena balun.. Hahaha...

4 comments:

Gayahspears said...

hahahah.. nak try la :)

mizz greenApple said...

hahahha
try la..
klu ok bgtau mia k..
heheh

Ir-Shah said...

dh try cara ni..x da kesan pn..huhuhu..kerasnya hati dia..
____sh@ring is S3xy___

mizz greenApple said...

uit tak bkesan ek..
alahai keras nyer ati..
xpe slow2 k..

p/s : cuba msg "sweet2" stp 10min.. hehe

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "