Thursday, December 23, 2010

Sedang bercinta..?? Jangan ucapkan..

Bercinta...?? Wahh bukan main lagi ek kalau cakap soal cintan cintun nie.. Bercinta memang seronok tapi jangan tersilap kata buruk padahnya. So tips arinie 10 perkara yang korang tak sepatutnya ucapkan kepada si dia.. Jom semak info di bawah :

" Gf saya dulu tak pernah buat macam tu " 
: Hello...pompuan tak suka dibanding²kan so terima seadanya ok

" Eh, tak ketat ke baju awak tu? Nampak cam dah gemuk " 
: Pompuan benci dikatakan gemuk. Korang memang sengaja mencari nahas.

" Alamak, abg terlupalah arinie besday syg " 
: Hari penting, kena ingat!

" Hai, janganlah asyik marah² " 
: Jangan tambahkan lagi kemarahannya. Mungkin si dia ada masalah.

" Saya memang pernah keluar dengan dia tapi masa tue saya tengah bengang dengan awak " 
: Korang memang mengecewakan...

" Awak pergilah shopping sendiri, saya malas nak ikut "
: Korang memang mengecilkan hatinya coz si dia sengaja nak spend time dengan korang.

Berdebat mempertahankan pendapat : Jangan sampai bersungguh² kang boleh mengundang muka yang "comey"..

" Ingat nak ajak awak keluar semalam, tapi awak nie boring la " 
: Hubungan korang boleh putus dengan ayat camnie...

" Eh, kawan awak tue boleh tahan jugak yea? " 
: Korang memang sengaja mengundang malapetaka.

" Awak nie kuat membebel la, tue belum kawen lagi " 
: Jangan terlalu menyalahkan si dia, tapi fikir kenapa?

So pasnie jangan berani nak cakap ayat² power nie yea.. Kang tak pasal² perang dunia ketiga.. Hee~

5 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

tp mende ni jugak yg dirog ske ucapkn, kn?? =.="

omurice said...

betul Omu xsuka orang cakap Omu gemuk even memang Omu gemuk...hahahaha...

mizz greenApple said...

nusana : hahah mmg pun dorg suka ckp cm2.. dorang mmg kejam kan..

omu : hehehe mia lak x suka owg ckp mia keding even mmg agak keding.. adehhh...

YanaMIB said...

ayat² favvy dorg tuh..huhu~

mizz greenApple said...

yana : hahahha ayt power yg wat sy nak jd power puff gurlz.. ngeh3..

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "