Saturday, January 8, 2011

Kalau la HAIWAN pun ada FACEBOOK

Kalau binatang ada fb, agak-agak begini lah yea komen² binatang tersebut kat STATUS yg mcm kowang selalu post tu.......

Cicak : Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih...

Nyamuk : Baru habis ronda rumah Boboy... kenyang burp, Alhamdulillah...

Aedes: Baru jer selamat bagi injekan maut, yeah!!!

Ayam: Tidaaak, Besok majikan i mau buat kenduri kesyukuran, i mau di sembeliihhh!

Kucing Betina: "Anak i yang ke-3 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa."

Ayam : Kawan²...kalu esok i tak update...bererti i udah di goreng....I luv u all... jangan luper wat kenduri arwah untuk i yea...

Nyamuk: Siot, sekali drug addict gua hantam daaaa. Gua positif HIV AIDS... uwaaaaaaa

Kucing: Baru je add awek sebelah umah... keturunan PARSI beb!!!

Tikus: Operasi malam ni... selongkar kitchen kabinet... sape nak ikot?

katak : malam ni nak wat konsert la..da lama x ujan ni..hangat oii..

ular : rasa mcm nk makan lauk telo la malam ni..mana nk cari ek..

Anjing: Aku tension bila ada mat rempit berkumpul tepi rumah aku tiap malam. Nak tido pun x senang hanjeng punya org.

Kuda: Patah kaki; Rider aku bangang salah timing bila nak lompat pagar, sekarang rehat kat kandang.

Kura-kura: Aku sakit hati bila bini aku berjalan. Lembab mcm siput babi

Siput babi: Aku sakit hati bila bini aku bergerak. Lembab mcm kura² 

Gagak: Tadi jumpa ayam KFC. Jangan jeles...

Burung Kakak Tua: Penat betul nk ubah stigma masyarakat. Walaupun aku Burung Kakak Tua, tapi aku burung Jantan!!!

Babi hutan: susah betul nak cari makanan halal sekarang nie... 

Kera: semalam GF aku bagi bunga. Sedap jugak kunyah

Tikus: Aku makan mee goreng mamak kat Subaidah... Meh la join sekali.

Lalat: Asyik hurung bangkai je. Alhamdulillah hari ni jumpa nasi bungkus.

Sotong: Aku bengang bila tapak sulaiman ejek aku si lembut

kucing : update petang karang tepat jam 5.00pm slow ngendap ala² pink panther nyurik ikan bawal kepunyaan kak munah....

lipas : merasmikan pengunaan kepak baru sekali bila dikembangkn. ..gerun tengok member aku kene tarik dgn jeli² panjang kepunyaan cik cicak..eee seram nyeee....

itik serati : hahahhaa lawak² ayam serama tu ade hati jalan tersengguk². ...nk tiru aku le tu.. lol....

Ikan laga: Boring sey, duduk sorang² dalam tanki nie...

Ikan parang; Kurang asam punya manusia, letak gambar aku kat depan bekas keropok

Ikan Jerung: Kenapa x de sorang pun nak add/approve aku. :-(

Ikan Sepat: Terkenang jiran sebelah yang dah dijadikan ikan pekasam... Al-Fatihah...

Ikan Bilis: Wah ramainya kawan kita. Tahniah remy, ko kawan aku yang ke 5000.

Ikan Arowana: Cantik tak sisik i? Cantikkan kan...? 

Ikan Mas Koki: macam mana nak kurus nie...??


entry nie aku jumpa dari page ane ntah.. so sekadar perkongsian bersama wokeh.. ~_^

6 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

klu la haiwan2 nih ada fb.. agaknya camne cara dia boikot penutupan fb?? kui3~ ^_^

mizz greenApple said...

hahhaha
klu haiwan2 nie ad FB mst x jd tutop FB kan kan...
hohohoho

mie said...

kasihan jerung..
gue nak add jerung..
hehee

mizz greenApple said...

hahahha..
sila la add jerung 2 i2 pun klu ada..
ngeh3..

Hasrol Nizam said...

kesian meh kat ikan jerung tu..hehe

mizz greenApple said...

hahahaha
pehal ramai plak suka jerung nie..
adehhh... :)

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "