Thursday, January 13, 2011

Best vs Tak Best


1. Best bila bangun pagi arinie ialah hari Khamis. Takde kelas. Tapi jadi tak best bila nampak laptop, terbayang² assignment yang banyak lagi tak siap kat dalam tue.. Makin tak best bila due date makin hampir.. Adehh...

2. Best bila terbayang nasi ayam kukus kat depan kolej tu. Plan nak pergi beli petang nie. Erkk jadi tak best bila tengok duit ermm duit dah habis. Lagi tak best bila pergi kat ATM, tetibe ATM pun kehabisan duit. Dan sangat² tak best sebab kena keluar Mydin semata² nak amik duit.

3. Best bila dah boleh register semua subjek. Masa tengah nak register, tetiba jadi langsung tak best sebab course yang nak ambil tue terpaksa drop..

4. Best tadi ayah message cakap duit dah masuk. Tapi jadi tak best bila duit tue kena bayar sewa rumah.. Wawawa~

5. Best sebab dapat guna internet kat library. Laju la sikit dari kat kolej tu. Tapi tetap tak best bila asyik keluar error je time nak tengok youtube.. Eh banyak nau benda kena sekat nie..

6. Best sebab arinie encik pelangi cuti, tapi jadi tak best sebab masing² jauh so tak boleh nak hangout.

7. Best ke, tak best ke, that’s my life.

“Life is what happens while you’re busy making your excuses.. Another day, another casualty”

3 comments:

aQi + GenGkey said...

best ke x best..
kne hadapi hidup ni dgn senyuman..
ngee~~:D

Wan Gerrard said...

huhuhu best kalau sharifah amani g gerrard, tak best bila benda tu dlm mimpi =P

hv a nice day ^_^

mizz greenApple said...

ai : heheheh yup... best ke x best ke that's my life..

wan gerrard : ermm x abis2 ngan sharifah amani ek.. hee~

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "