Tuesday, November 2, 2010

Luahkan saja...

Ehem² macam dah lama ar plak aku tak update entry.. Kalau dulu paling malas pun sehari 2 kali jerk tapi now nak update setiap hari cam lain jerk feel nyer.. Anggap aku busy wokeh walaupun memang agak busy sebenarnya..

Ok tak mo citer banyak now nak tanya ape feeling korang saat ini.. Wahhh bukan main lagi tanya feeling orang lain ek, habis tue diri sendiri punya feeling camner plak.. Ngeh²... Eh jap nak tanya, sekarang nie musim orang kawen and tukar status ek..?? Yea la dari "single" jadi "in a relationship", "in a relationship" plak bertukar jadi " married" tapi.......... jangan "married" jadi "widow" sudah.. 

Sudah² berbalik kepada tajuk entry yea.. Luahkan saja yupp sila luahkan saja apa yang korang rasa. Tak perlu lagi nak sorok² perasaan yang terpendam tue coz kalau tak diluahkan takde siapa tahu and confirm la takkan dapat punya apa yang korang nak.. Betulkan..?? Tak kisah la gurlz or guy yang mulakan dulu yang penting luahkan jerk.. Mana tahu kot² apa yang korang rasa tue sama dengan "si dia". 

Sometimes ada jugak guy yang malu nak mulakan langkah iyea idak.. Mungkin guy tue takut ditolak sebab gurlz tersebut RAMAI PEMINAT ke..?? Gurlz tue sedang memerhatikan BINTANG yang lain ke or segala bagai reason lagi la kan.. So tak salah la kalau ada gurlz yang memulakan mungkin sebab tak nak kehilangan guy tersebut kan kan.. 


Tapi.... hah ada tapi nyer... Guy pun jangan la mengada² nak jual mahal pulak.. Sengaja la tue nak uji gurlz konon² ko banyak market and tak tahu buat pilihan kan. So pasnie jangan menyesal tau kalau gurlz yang suka ko tue beralih pada BINTANG yang lain padahal apa yang ko dan gurlz tue rasa adalah feeling yang sama kan.. Ehem²... Ermm sebelum terlambat better luahkan.. Sila ketepikan ego + degil + malu + segala bagainya tue.. Pape pun selamat berterus terang yea.. :)

credit pic to : MY ARTORTOISE by Ikhsan Ise: LUAHKAN SAJA by Ikhsan Ise

10 comments:

diana said...

ni cerita tentang diri sendiri ke??
hehhe

mizz greenApple said...

x jugak kak..
geram ngan mmber2 yg takut nak meluahkan then asek pendam jerk..
hee~

Yuni Aisyah said...

luahkan je..watpe nak pendam2..kalo malu cari org ketiga utk beritahu perasaan tu..

mizz greenApple said...

hahahah 2la pasal..
pehal la dorg nie pmalu kan..
nengok cam mia x tau malu pn..
hee~

Wan Gerrard said...

Gerrard dah lama minat Sharifah Amani, takut lak nak luahkan =P

rasanyer kena reject..wuwuwu

mizz greenApple said...

hahhaha
i2 la sy pun ad prob yg sama gak..
jgn bgtau owg tau sy minat Fahrin Ahmad tp takut lak nak luahkan..
ken kena reject jugak kot..
ngeh3...

omurice said...

nape omu jeles ngan kwn baik omu...die dah ade pakwe...omu xde...omu suka org tu...tp omu tak yakin sbb omu xcantik macam die...oh omu sedih...omu takot ader ker jodoh tok omu...omu takot...sape lah omu???

junaidiey said...

hehehee...
akhirnya dapat juga komen kat blog ni..
sebenarnya.... aku nak luahkan sesuatu... errr....
sebenarnya.. errr...
cantik design blog ni! heheheh...

mizz greenApple said...

omu : lorr omu nie.. jgn sedey2.. mia pn single gak tp kite x perlu la jeles ngan owg len..
ingt stp owg ada klebihan msg2..
ken pada mata omu nmpak x cantik tp pd mata s1 omu nie cantik..
pcya pd takdir n jdoh yg Allah tetapkan... klu bkn skrg insyallah 1 ms nnt.. ms nyer akan tibe so teruskan melangkah yea..
xmo sedey2 yea.. :)

mizz greenApple said...

junaidiey : lorrr beria2 suruh sy tukar setting semata2 nak bgtau pasal design blog ek... hehehe..
adehhh.. btw thankz yea.. bkn sy yg design pn.. sy gn template.. ngeh3.. ;)

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "